Een fietsmeting op basis van jouw lichaam

 
Bikefitting zorgt voor de perfecte afstelling van de fiets op jouw lichaam. Pro4mance combineert een nauwkeurige fietsmeting met deskundige oefentherapie Cesar en bewegingsfysiologie. Jouw houding en persoonlijke voorkeuren zijn leidend. Voorkom blessures met een goede bike fit en fiets met maximaal rendement.

Hoe gaat een bikefitting in zijn werk?


We beginnen bij de basis. Neutraal en onafhankelijk gaan we met elkaar in gesprek. Bij de intake brengen we jouw voorkeuren en eventuele blessures en klachten in kaart. Natuurlijk vertel je over wat jij wilt bereiken met fietsen. Ook kijken we hoe op dit moment je fietshouding is:
je fietspositie.

Lichamelijk onderzoek

Je spierlengte, gewrichtsmobiliteit, stabiliteit, stand van de botten en gewrichten worden onderzocht. De basis van jouw fietspositie en hoe je het prettigst op de fiets zit.

Schoenplaatjes/schoenen

Een belangrijk onderdeel! De krachten van je lichaam worden namelijk via de voet overgedragen naar het pedaal en de fiets. We zorgen ervoor dat je voeten de juiste ondersteuning krijgen.

Wattagemeting

Voor het optimaal overbrengen van jouw krachten naar de fiets.

Videoanalyse

Inzicht in de meest optimale mechanische belasting en de lichaamshoeken. Dit als ondersteuning tijdens de fietspositiemeting.

Grove instellingen

Op basis van het lichamelijk onderzoek, videoanalyse en krachtmeting stellen we de fiets af, zoals zadelhoogte en stuurhoogte en -breedte. 

Finetuning

Tot op de millimeter nauwkeurig zoeken we naar de optimale afstelling van de fiets. Ook bij verhoogde weerstand moet de fietspositie comfortabel blijven.

Ready to roll!

Je fiets wordt direct geheel afgesteld waarbij de juiste onderdelen worden gemonteerd.
 

Tarieven

 
Bikefitting met eigen fiets  € 209,00
Bikefitting voor aanschaf nieuwe fiets  € 300,00
Consult bij fietsklachten  €   90,00

Behaal maximaal rendement en comfort uit je fietspositie