Bouw zelf je racefiets of mountainbike

Het is de droom van vele fietsers: zelf je racefiets of MTB samenstellen. Bouw een customized fiets, geheel naar eigen wens en voorkeur.
 
Pro4mance helpt je deze droom te realiseren en denkt aan elk detail. Maar niet zonder een gedegen bikfitting en intake. Waar en hoe fiets jij? Toertochten, in de bergen of regelmatig cyclo’s van 150 kilometer?

Oog voor detailPro4mance denkt overal over na. Samen met jou. Van elektronisch tot mechanisch schakelen, van een wielset met lage of hoge velgen en stuurdoppen met eigen logo. Met alleen de beste producenten en leveranciers, 100% kwaliteit.
 

LINQ Cycles

Het fietslabel van Pro4mance.

De perfecte match tussen jou en je fiets. Een fiets die jou optimaal laat excelleren en voldoet aan jouw specifieke eisen qua rijeigenschappen, wendbaarheid, comfort en design. 
Stel je custom en tailor built racefiets of mountainbike zelf samen. Een frame voor jou, op de millimeter nauwkeurig.
 

​Montage en assemblage van de fiets

Pro4mance garandeert 100% kwaliteit. Ook bij het monteren van de fietsen. Door nauwe samenwerking met top mecaniciens welke bekend zijn met de nieuwste technieken. Jouw fiets krijgt na de eerste 500 en elke 2500 kilometer altijd een onderhoudsbeurt.

Het proces

We starten met een oriënterend gesprek. Vervolgens passen we een neutrale bikefitting toe om de juiste framemaat en het frametype te bepalen. Dan gaan we het design en de kleurstelling opmaken en vervolgens de groep, componenten, wielen en specials zoals je eigen naam op het frame. Je racefiets of mountainbike gaat in bestelling. Na het monteren van de fiets volgt de perfecte afstelling volgens de bikefitting. 
                            Enjoy the ride!

Neem contact op en wij bouwen samen jouw ultieme droomfiets.