Maak kennis met ons team van specialisten
Pro4mance kiest voor het beste van twee werelden. Combineert paramedische en medische kennis met de ervaring uit de wielersport.
 
Met een team van specialisten ben jij op de juiste plek. Op ieder vlak gaan wij voor 100% kwaliteit. Of het nu om bikefitting, trainingsbegeleiding, kracht- en coretraining is of het bouwen van je droomfiets.

Gerichte begeleiding en specifiek trainen om jouw doel te bereiken. Wij staan voor je klaar!

​Met wie werkt Pro4mance samen?

Doe je voordeel met het grote netwerk van Pro4mance.

Wij willen 100% kwaliteit aanbieden. Samenwerken is dan ook nodig. Dit doen wij met:
 
  • sportartsen
  • sportfysiotherapeuten
  • manueeltherapeuten
  • sportpodotherapeuten
  • sportdiëtisten

Korte lijnen met deze specialisten zorgen voor een optimaal resultaat. Wij werken alleen samen met specialisten uit de wielersport. Kwaliteit staat voorop.

Presteer maximaal, kies voor Pro4mance.

​Wat biedt Pro4mance jou?

Bikefitting: zorgt voor de perfecte afstelling van de fiets op jouw lichaam. Pro4mance combineert een nauwkeurige fietsmeting met deskundige bewegingsfysiologie. Jouw houding en persoonlijke voorkeuren spelen een belangrijke rol. Voorkom blessures met een goede bike fit, fiets comfortabel en met maximaal rendement.
Bodyfitting: gaat over jouw fysieke gesteldheid. Hoe staat het met je mobiliteit, kracht en core-stability? En hoe staat het met je uithoudingsvermogen of conditie? Door de test-train-test methode train je altijd efficiënt, doelgericht en met maximaal resultaat. Ook bieden wij sportmassage aan.
 
Cuctom Cycles: Pro4mance helpt je deze droom te realiseren en denkt aan elk detail. Maar niet zonder een gedegen bikfitting en intake. Waar en hoe fiets jij? Toertochten, in de bergen of regelmatig cyclo’s van 150 kilometer?

 
Experiënce: Fietsen is beleven! Wij willen jou die ultieme beleving op de fiets geven. Door clinics voor de perfecte fietsbeheersing, workshops om kennis te delen en begeleide racefiets en mountainbike vakanties voor de ultieme ervaring.
Cycling-lab: Met onze factsheets kom je alles te weten over fietsen. Van voedingsadviezen tot trainingsschema. Van de wielervoet tot de voorbereidingen voor een cyclo of lange fietstocht.

 

Waar kunnen wij jou bij helpen?