Bodyfitting gaat over jouw fysieke gesteldheid

Zowel wielrenners als mountainbikers trainen bij Pro4mance volgens de TTT-methode: Test-train-test. Zo train je altijd efficiënt, doelgericht en met maximaal resultaat.

Mountainbikers en wielrenners bereiken optimaal rendement met bodyfitting van Pro4mance. 
  • inspanningstesten,
  • trainingsbegeleiding
  • kracht & core-stability training
  • sportmassage
  • sportfysiotherapie 
Alles volledig gericht op de fietser voor maximaal resultaat.

Pro4mance werkt met gediplomeerde fysio- en oefentherapeuten, inspanningsfysiologen en bewegingswetenschappers. Met ruime fietservaring, zowel op recreatief als op wedstrijdniveau. De combinatie van opleiding, kennis en ervaring zorgt voor een doelgericht en efficiënt trainingsadvies.

Kracht en core-stability training

Met een nulmeting krijg je inzicht in je verbeterpunten, denk aan je spierkracht tijdens het fietsen, flexibiliteit en je core-stability. Vervolgens ga je trainen met een individueel trainingsschema, afgestemd op jouw doelen: meer rendement, voorkom of verhelp klachten en blessures. Krijg meer controle op de fiets en profiteer van een efficiëntere krachtoverbrenging.

Inspanningstest en trainingsbegeleiding


Met onder andere een inspanningstest meet Pro4mance nauwkeurig je uithoudingsvermogen en conditie. Dat is de basis voor een goed onderbouwd fietstrainingsschema, gericht op jouw fietsambities.

Sportmassage

Het belang van sportmassage? Soepele spieren door de afname van spierspanning. Opheffen van trigger points, betere afvoer van afvalstoffen. Ook voor een beter herstel na een zware inspanning. We starten altijd met een intake en onderzoek om optimaal in te kunnen spelen op je vraag. Aansluitend volgt de sportmassage. Klik verder voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Maximaal rendement uit je prestatie met Pro4mance.

Start nu met trainen!