Etappe 1 - Ancona airport naar Ca'Palazzo

Hop het vliegtuig uit en je fietspak aan. De bidons gevuld, de banden op spanning en klaar om de eerste kilometers te maken. In een etappe van zo'n 70km en 1200hm fietsen we van het vliegveld naar Ca'Palazzo. Bij aankomst ontspannen met een wijntje en genieten van het uitzicht. Vervolgens staat er een uitgebreid Italiaans diner op je te wachten.

Etappe 2 - Ca'Palazzo - Persano (finish Giro etappe #8)

We vertekken vanuit Ca'Palazzo en fietsen zo'n 40km naar Calcinelli, hier vervolgen we etappe 8 van de Giro tot de finish in Pesaro. Na in totaal 120km en 1800hm zijn jouw benen gefinished voor die dag. Even opfrissen bij de volgauto, eten en vervolgens gaan we naar de finish van de grote mannen kijken. Aan het einde van de middag rijden we met busjes terug naar Ca'Palazzo waar ons wederom een uitgebreid Italiaans Diner staat te wachten. In de avond duiken we de wijnkelder van Wijnand in voor een wijnproeverij. Wijnand verteld je alles over Italiaanse wijnen met wat lekkere delicatessen uit de omgeving van Le Marche. 

Etappe 3 - Tijdrit San Marino 

Rustig ontwaken met een cappuccino en een cornetto, genietend van het uitzicht over het gebergte van Le Marche. We zetten vandaag onze eigen fiets aan de kant, zodat we de echte mannen zien schitteren op hun tijdritfietsen. Zal Tom Dumoulin de tijdrit winnen en mooie seconden veroveren op de klassementsleiders? Jij bent erbij!

Etappe 4 - Giro delle de tri montagne

Neem jij je klimmersbenen mee? Een etappe met 120km en 3800hm. In 2009 was dit één van de kuitenbijters van de Giro d'Italia waar Michele Scarponi heeft gewonnen. We bedwingen de monte Nerone, monte Catria en eindigen op de monte Petrano. Hier kun je een eerbetoon brengen aan Scarponi bij zijn herdenkingsmonument. Bij terugkomst staat er nog een verse pastamaaltijd te wachten voordat we de vakantie afsluiten en terug naar Nederland vliegen.

Giro d'Italia experience 2019, een vakantie met overweldigende fietskilometers door het Italiaanse landschap, een proeverij uit de fantastische Italiaanse keuken en uiteraard de Giro d'Italia 2019 live bij kunnen wonen!

Meer informatie of jouw vakantie boeken? Vul onderstaand formulier in.