Gerichte begeleiding en specifiek trainen, Eric staat klaar om samen met jouw je doel te bereiken.

Pro4mance kiest voor het beste van twee werelden. De combinatie van (para)medische kennis met de ervaring uit de wielersport zorgt voor 100% kwaliteit en resultaat in bikefitting, training en/of begeleiding.

Eric is opgeleidt als oefentherapeut Cesar en heeft zich vervolgens gespecialiseerd naar de wielersport. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring op zowel recreatief als wedstrijdniveau. In 2016 behaalde hij nog een 3e plaats bij de masters op het NK mountainbiken.

Vergoeding bij klachten

Eric is als therapeut geregistreerd bij het kwaliteitsregister voor paramedici. Specifieke wielergerelateerde klachten kunnen vergoed worden door de zorgverzekeraar wanneer je een aanvullende zorgverzekering hebt.

​Met wie werkt Pro4mance samen?

Doe je voordeel met het grote netwerk van Pro4mance.

Wij willen 100% kwaliteit aanbieden. Samenwerken is dan ook nodig om dit te bereiken. Dit doen wij dan ook met de volgende instellingen en bedrijven:
 
Korte lijnen met deze specialisten zorgen voor een optimaal resultaat. Wij werken alleen samen met specialisten welke actief zijn in de wielersport. Kwaliteit staat voorop!

Presteer maximaal, kies voor Pro4mance.

Neem contact op