Beter sprinten

Wat een verademing de nieuwe houding:-) Ik zit nu veel beter op de fiets en kan nu ook onder in de beugel sprinten (dit is overigens wel even wennen)! Ik vind het top dat er de tijd wordt genomen voor de bikefitting en ook gelijk het totaalplaatje aangepast kan worden (stuur/ stuurpen/ zadel etc). Pro4mance maakt zijn naam meer dan waar!

Adri Kapitein

Bikefitting

Vanmorgen een bikefitting laten doen bij Pro4mance. Stukken wijzer geworden, en sowieso wat een enthousiasme en kundigheid heeft Eric. Ook verbaast wat er allemaal komt kijken bij een juiste fietspositie. 

Daisy Goedhart

Onverwacht verrast

Het was een interessante ochtend. Geen idee dat er zoveel aspecten komen kijken bij een bikefitting. Nu enkele weken verder en 500km ben ik zeer tevreden. Geen last van mijn voeten en ik heb het gevoel dat ik makkelijker de pedalen rond krijg. Op mijn houding letten schiet er nog wel eens bij in en dan krijg ik wat last van mijn nek. Dit gaat echter steeds beter, ook door de oefeningen die ik voor mijn bovenrug en nek heb gekregen. Bedankt voor je vakkundigheid!

Groet,

Peter Beers

Goed werk!

Jaarlijks ga ik een week op fietsvakantie en trap zo'n 700km weg. Gedurende de week kreeg ik altijd wat klachten in de nek en knieeën. Na een bezoek aan Pro4mance en een week door Noorwegen trappen geen enkel pijntje gehad behalve verzuurde benen. Erg bedankt voor je goed werk Eric! Zeer tevreden over je werk. Dit heeft voor nog meer fietsplezier gezorgd in deze week.

Willem

Gepassioneerd!

Eric is gek! Gek op fietsen in de breedste zin van het woord. En die passie straalt er vanaf!
Door de combinatie bikefitter en cesar therapeut maakt hij ook echt een verschil. Want soms kan je fitten wat je wilt maar zal je toch ook je lichaam moeten trainen om beter op een fiets te zitten.
Dankzij Pro4mance ben ik weer blessure vrij en met veel plezier aan het fietsen :) 

Olivier Kill

Bekkenbodem problemen

Lang op zoek geweest naar een goed zadel voor mijn mtb ivm bekkenbodem problemen. 
Bij een bezoek aan pro4mance een zadel uitgezocht op aanraden van Eric. 
Mijn nieuwe zadel af laten stellen naar mijn lichaam en wat kleine veranderingen aan de afstelling van mijn fiets.
Na een paar ritten heb ik al echt profijt van deze wijzigingen. 
Dit had ik jaren eerder moeten doen.

Robert van Beuningen

Fietsmeting

Ik zou elke fanatieke fietser een bikefitting bij Eric aanraden. Het is de investering meer dan waard in het genezen en voorkomen van blessures en beter overbrengen van je kracht. Eric gaat gepassioneerd aan de slag en stopt niet voordat je perfect op je fiets zit.

Koen van de Sanden

Goede service

Super service word altijd super geholpen, en bij een belletje kan je al gelijk terecht en krijg je gelijk advies!! En heb iedere dag nog steeds genot van de meting perfect op je fiets zitten er is geen beter gevoel!! Echt super!!

Bas Nieuwkoop

Zadelpijn

Ik ben Heel goed geholpen door Eric 
Ik had last van het zitvlak 
na het inmeten een top vakantie gehad 
Zonder last van de billekes

Arlon Mommersteeg

Service voor, tijdens en na de bikefitting!

Top en proffesioneel! Je wordt goed ontvangen en krijgt een duidelijke uitleg van wat er gaat gebeuren. ook na de bikefitting onderhoud hij contact met je om te vragen of alles goed gaat en nergens klachten hebt.

Remco Smits

Het lichaam als uitgangspunt

Ongeveer een jaar geleden een fietsmeting laten doen. Niet omdat ik klachten had, maar kijken of mijn nieuwe fiets helemaal goed op mijn lichaam afgesteld stond.
Pro4mance (Eric) kijkt eerst goed naar jou en jouw lichaam, voordat je op de fiets mag stappen. Zo moest ik 'wiggen' onder mijn schoenplaatjes om mijn trapvermogen beter over de volledige breedte van mijn voet te verdelen. Toen ik op de fiets mocht stappen kreeg ik nog aanvullend tips voor een betere houding en kon je op de computergrafieken mooi zien hoe en wanneer je inefficiënt trapt (trekt aan de pedalen).
Uiteindelijk bleek mijn fiets redelijk goed op mij afgestemd te zijn (stuur mocht iets smaller, cranks iets korter maar ik heb geen klachten dus we laten dat zo).
Voor de ideale overbrenging moest mijn zadel 0,5 cm naar voren en 2 mm hoger. Je denkt dan, wat kan 2 mm verschil maken. In mijn geval trapte ik met dezelfde versnelling en cadans als ik het mij goed herinner 15-20 Watt vermogen meer.
Het beste is een fietsmeting te doen VOORDAT je een fiets koopt, zodat je je fiets met de ideale onderdelen zoals stuur en cranks meteen goed kunt bestellen. Mijn mening is dat Pro4mance de mens goed op de fiets zet in plaats van de fiets zo aanpast zodat de mens die hem gekocht heeft erop past.
Na enkele maanden keurig contact of alles naar wens is en in ons geval door een ongelukkige val van mijn vrouw later het aanbod om na volledig herstel nog eens te kijken of er aanpassingen nodig zijn.
Top, top en nog eens TOP ��

Pierre Wiericx

Bikefitting gewonnen!

16 juli 2016 stond het NK xco in Nieuwkuijk op de agenda. Halverwege de ochtend kwam de jeugd van de plaatselijke vereniging langs om lootjes te verkopen. Ik had een aantal lootjes gekocht en vroeg wat de prijs was van de loterij, dit is een bikefitting bij pro4mance zeiden ze. Lootjes verdwenen in de portemonnee en een paar weken later kwam ik ze weer tegen. Toch nieuwsgierig even op de site gekeken en ja hoor we hebben de bikefitting gewonnen. Dit kwam heel goed uit, want Joëlle wou dit graag. Ze had nl het idee dat ze niet helemaal lekker op haar fiets zat. Afspraak gemaakt en we konden al snel langs komen. Hier werd bekeken hoe ze op de fiets zat en hoe haar houding was. Ook werd er gekeken naar de flexibiliteit van haar lichaam. Na een aantal kleine aanpassingen is de afstelling nu prima in orde. Ook kreeg Joëlle oefeningen mee om de flexibiliteit te vergroten. Ook haar houding op de fiets was niet helemaal goed, dus ook daar is ruim aandacht aan gegeven. Al met al een hele leerzame en gezellige middag gehad, waar de sporter centraal stond en goed geluisterd word naar wat jij wilt. Heel erg bedankt en mocht er in de toekomst behoefte zijn voor een nieuwe meting komen we zeker langs!

Groetjes Berna en Joëlle!

Zadelpijn hoeft er niet meer te zijn.

Sinds enkele jaren  zit ik op de racefiets en maak lange tochten van 150km+ Ik heb verschillende zadels geprobeerd in de jaren maar zadel klachten bleven aan. Toch maar eens tijd om naar een professional te gaan.  Na advies van een vriend kwam ik bij Pro4mance terecht. Eric gaf aan de zadels mee te nemen welke ik thuis had liggen. Ik dacht wat raar, die zitten toch niet. Tijdens de meting heeft Eric mijn hele positie aangepast en zit ik nu perfect op een zadel wat ik zelf heb gekocht. Erg wonderbaarlijk vond ik dit. Na mijn eerste rit van 165km geen enkele klacht aan mijn zitvlak. Bedankt voor je goede werk Eric.

Theo

 

Bikefitting MTB

Ik had niet gedacht dat de aanpassingen zoveel invloed zouden hebben! Ongekend!
De fiets is veel stabieler en nu merk ik pas het voordeel van de geometrie van deze fiets. In de bochten loopt het veel fijner; nu kon ik ook al veel meer de fiets de bocht in duwen, zoals jij gisteren aangaf. De fiets loopt nu als het ware meer 'om me heen' dan. En ik kan veel beter kracht zetten. 
Gevolg: vandaag meteen een evenaring (op de seconde af) van mijn PR van vorig jaar in de Schaak.
 
Kortom, hartelijk dank! 

Hans Vullings