Train onder de Spaanse zon met de professionele begeleiding van Pro4mance

Pro4mance organiseert van 17 t/m 24 februari een trainingsstage in Calpe, Spanje.

Deze week is bedoeld voor wielersporters welke naast het trainen meer kennis willen opdoen over trainen. Wat is trainen, hoe train je gericht en efficiënt om beter te worden en harder te fietsen.

Calpe is bij uitstek dé locatie om te trainen. Het heeft een zeer gunstige klimaat en goed onderhouden wegen met stijgingspercentages tussen de 5 tot 7 procent. Ideaal om te trainen voor iedere wielersporter. En dat onder de Spaanse zon met temperaturen tussen de 17 en 22 graden in februari! Vele profploegen hebben dan ook een thuisbasis in Calpe om te trainen.

In deze week wordt jij professioneel begeleid op het gebied van trainen, voeding en rust. Door deze 3 factoren op elkaar af te stemmen word jij een betere fietser en ga je daadwerkelijk ook harder fietsen.

Er wordt deze week een persoonlijk trainingsschema opgesteld wat gericht is op jouw fietsdoelen voor 2020.

Word jij al begeleid maar wil je mee op traingsstage? Geen probleem uiteraard, geef dit even aan wanneer je deze trainingsweek boekt.

Een geheel verzorgde week waarin alle aspecten zijn verzorgd rondom het trainen


Er wordt afgewogen voor je gekookt. Rekening houdend met de juiste voedingsstoffen die je nodig hebt voor het leveren van je fietsinspanning maar ook zeker voor je herstel. De juist voeding zorgt voor een perfect werkende motor!

Er wordt deze week een gericht trainingsprogramma op je fietsdoelen afgestemd. Of het nu gaat om een grotere basis te leggen voor het nieuwe fietsseizoen, meer pedaalkracht te kunnen leveren, meer kennis te verkrijgen over het belang van afgestemd trainen of gewoon een betere fietser te worden.

Voor vertrek geef je dan ook je fietsdoelen van 2020 door. Op deze doelen kunnen jouw trainingen worden afgestemd gedurende de trainingsweek.* 

*Het is van belang om voor vertrek je trainingszones inzichtelijk te hebben en wat daarbij je huidige fietsniveau is. Zo weten we waar specifiek aan gewerkt kan worden in deze trainingsweek. Het is mogelijk om bij Pro4mance een inspanningstest te laten afnemen om je trainingszones en fietsniveau inzichtelijk te krijgen. Geef dit aan wanneer je deze trainingsweek boekt.

Naast het fietsen en afgestemd eten is rust één van de belangrijkste onderdelen van training. Ontspanning na inspanning is dan ook één van de aandachtspunten gedurende de week! Dus niet alleen trainen maar ook de benen omhoog. 

Wat lekkers en uiteraad gezond te eten ;), wielerpraat en misschien nog een recap bekijken van het afgelopen wielerseizoen. Wat wil je nog meer?!

Gedurende de trainingsweek worden er enkele presentaties gegeven over alle aspecten die met de wielersport te maken hebben.

1. wat is goede voeding voor een fietser?
2. waarom afgestemd trainen?
3. hoe belangrijk is lenigheid voor een fietser
4. het belang van een op jouw lichaam afgestelde fiets
5. de kracht van je core en wat is het effect van krachttraining voor fietsers.
 

een volledig verzorgde trainingsweek met professionele begeleiding

Het arrangement

De trainingsweek is van 17 t/m 24 februari 2020. Je wordt vanaf het vliegveld Alicante naar het verblijf in Calpe gebracht. Er wordt dagelijks voor je gekookt waarbij enige hulp wordt gevraagd met het dekken en opruimen van de tafel. Naast het fietsen en deze enige hulp kun je verder lekker je gang gaan en genieten van de trainingsweek.
 
De groepsgrote is maximaal 10 personen en kan vrij divers van niveau zijn. Je gaat dan ook gericht met je persoonlijke schema aan de slag. Uiteraard fiets je ook met andere fietsers van hetzelfde niveau.

Je eigen fiets of huurfiets?

Het is mogelijk om je eigen fiets per vliegtuig mee te nemen of een fiets te huren in Calpe. Geef dit aan bij je boeking. Neem je je fiets per vliegtuig mee? Kijk dan bij het boeken van je ticket via de vliegmaatschapij wat de kosten zijn (tussen de 90 en 150 euro). Een degelijke fiets huren voor een week kost tussen de 140 en 200 euro waarbij 250 euro borg.

Verblijf

We verblijven in een huis in de stad Calpe met ruime faciliteiten. Er zullen slaapkamers gedeeld worden waarin aparte bedden staan en mogelijk tweepersoons bedden. Wil je alleen in een slaapkamer? Dan komt daar een toeslag bij.  

De begeleiding

De begeleiding bestaat uit Eric van den Bogaard en Thom Logger.

Eric is eigenaar van Pro4mance en fietst al meer dan 15 jaar. Hij heeft jarenlange ervaring op de racefiets, mountainbike en crossfiets. Zowel in de wedstrijsport als recreatief en is daarbij fietsgek! Hij vertelt je deze trainingsweek alles over gericht en efficiënt naar je doel(en) trainen, het belang van voeding en rust na inspanning. 

Thom heeft in 2019 6 maanden op Mallorca gewerkt als begeleider voor wielrenners. Hij gaat mee om je op de fiets te begeleiden tijdens de trainingsritten en verzorgt samen met Eric het eten. Je kunt hem ook boeken als sportmasseur! Thom is zelf ook zeer sportief, hij zit op de racefiets en neemt deel aan triathlons. 

Een top team waarbij alles geregeld, aan alles is gedacht en meer dan genoeg kennis aanwezig is!

​ Wat is inbegrepen?

1. verblijf van 17 t/m 24 februari in Calpe
2. transfer vliegveld in Calpe (met fietskoffer en bagage) 
3. volpension = eten en drinken
4. sportvoeding + sportdrank
5. trainingsbegeleiding + trainingsanalyses
6. training routes
7. begeleiding op de fiets

Wat is niet inbegrepen?

1. vliegticket (tickets verschillen per dag van prijs)*
2. fietsvervoer per vliegtuig
3. fietshuur Calpe
4. reisverzekering 

*vliegen via Ryan Air Dusseldorf Weeze - Alicante zodat we met alle deelnemers tegelijk aankomen en vertrekken. https://www.ryanair.com/nl/nl/

Wat absoluut niet vergeten?

1. reisverzekering
2. zorgverzekering
3. biketool en dergelijke (in je koffer!!)
4. korte en lange fietskleding, windjack
5. fietscomputer, harstlagmeter, vermogensmeter 

BOEK NU DEZE VOLLEDIG BEGELEIDE TRAININGSWEEK VOOR €800,00